Лазер Мастър

лазерно рязане с лекота!

Прикачете файл, изчислете цена и поръчайте детайли онлайн, бързо, качествено и изгодно

Онлайн-заявка на лазерно изрязани детайли за метални и неметални конструкции и промишлени цели

Ние комбинираме запитване, поръчка и доставка на метални детайли в строг, дигитален процес. Само с няколко стъпки можете да конфигурирате и изчислите вашите индивидуални детайли чрез нашата онлайн платформа. От тук ние поемаме ролята на ваш партньор и гарантираме висококачествено производство с модерни машини в нашата производствена база, както и навременната доставка.

Laser Master - лазерно рязане

Ето как работи

Прикачване на желаните векторени файлове

1

Прикачи файл

Конфигуриране на заявката

2

Калкулирай цена

Изработка и доставка

3

Направи поръчка

Възползвайте се от платформата сега

Можете да използвате бутона за регистрация, за да се регистрирате в нашата платформа безплатно и без задължение за няколко секунди, за да получите достъп до цялата ни гама. Ако вече сте се регистрирали, трябва само да влезете, за да конфигурирате следващата си поръчка. Получете вашата оферта до 5 минути.

Ползи за бизнеса

Справедливи цени, бърза доставка

Справедливи цени, бърза доставка

Най-добрият процес за заявка на лазерно-изрязани детайли за малки и средни индустриални компании: При нас времето от запитване до доставка е намалено на една трета. И цената е подходяща!

Решение за малки и големи компании

Решение за малки и големи компании

Производство на серии по индивидуална оферта. Можем да произведем както прототипи, така и серийни детайли. Поръчайте чрез нашия интуитивен интерфейс.

Съвременни методи за производство

Съвременни методи за производство

На ваше разположение е многогодишен опит, както и модерен машинен парк за висока прецизност и безкомпромисно качество.

Конструиране и CAD услуги

Проектиране и CAD услуги

Нашият екип ще се погрижи за всички ваши нужди като проектиране, създаване на техническа документация, еспорт на 2D-векторни файлове, преобразуване и проверка на файлове.

Тук можете да запазите най-важната информация за нас. Очакваме ви с нетърпение!

Методи за обработка

Лазерно рязане

Лазерно рязане

Огъване с абкант

Огъване с абкант

Изчислете сега безплатно и без задължения

За да използвате нашата платформа, всичко, от което се нуждаете, е CAD файл и регистриран профил. Регистрирайте се сега и имайте оферта, изчислена за секунди.

Повече от 500 компании намериха своето решение при нас

Ем Пи Ай
Сенстейт
Енергомонтаж
Цератицит
Планзе
Технозид
Боби Фишър
Парос
Лифт М
Идеал Стандарт
Жу
Блазер

Ето какво казват клиентите за нас

инж. А. Илиев, инженер-конструктор

„Като конструктор винаги търся ефективни доставчици за лазерно рязане, които ми помагат още по време на процеса на проектиране. Лазер Мастър е най-добрата платформа за лазерно рязане, която осигурява изживяване без стрес с първокласно обслужване на клиенти, което трудно може да се намери в тази индустрия.”

инж. А. Илиев, инженер-конструктор

Л. Турчеджиев, управител

„Аз съм в бизнеса от повече от две десетилетия и съм виждал какви ли не предизвикателства при лазерно рязане на моите детайли. Трябва да кажа, че Лазер Мастър е най-добрата платформа, когато става въпрос за дигитални поръчки. Тя не само предлага нужния избор от материали, но също така осигурява отлично обслужване и предоставя допълнителна поддръжка при проблеми с CAD файлове.”

Л. Турчеджиев, управител

Т. Стоименов, Freelancer - CAD design

„Работя като фрийлансър от известно време и винаги съм търсил платформа за директно конфигуриране и заявка на моите дизайни. Лазер Мастър е най-добрата платформа за лазерно рязане, която открих. Има практичен интерфейс, който е супер лесен за използване. Силно я препоръчвам!”

Т. Стоименов, Freelancer - CAD design

Опитайте сами!

Можете да използвате бутона за регистрация, за да се регистрирате безплатно в нашата платформа само за няколко секунди, за да получите достъп до цялата ни гама. Ако вече сте се регистрирали, трябва само да влезете, за да конфигурирате следващата си поръчка.

изрежете ламарина на лазер