Нашите цени

Ние изчисляваме справедлива цена

Само с няколко кликвания за офертата. Безплатно и удобно

Използването на нашата платформа и нашата апликация за надеждно остойностяване на детайли е напълно безплатно за вашата компания. Ще получите офертата си на справедлива пазарна цена.

Ето колко са доволни нашите клиенти от нашите условия

Л. Трифонов, продуктов дизайнер

Мога да прикачвам фаилове по всяко време, да променя параметрите и да сравнявам цените. Лазер Мастър ми спестява седмици докато получа оферта.

Л. Трифонов, продуктов дизайнер

инж. Г. Ангелов, ръководител произвоство

С Лазер Мастър намаляваме времето за доставка за клиента наполовина и имаме добър поглед върху разходите още във фазата на планиране.”

инж. Г. Ангелов, ръководител произвоство

Ето защо предлагаме конкурентни условия

Нашият процес е изграден чрез обвързване на интелигентни алгоритми и индивидуално обслужване, за да се избегне всякакъв брак и отпадък.

Ето как работи нашият алгоритъм

Нашият алгоритъм прави възможно да изчислим всеки детайл в рамките на няколко секунди. Той симулира целия производствен процес, включително отделни стъпки на обработка, времена за настройка и др. по технически издържан начин.

Цени спрямо разходи: Какво наистина има значение

Ниските цени са добре и добре. Въпреки това, реалният потенциал за спестяване на Лазер Мастър става ясен, когато вземете предвид общите разходи за процеса:

Повече информация за цените в Лазер Мастър

Как да получа оферта?

След еднократна безплатна регистрация, имате достъп до нашия калкулатор за оферти за детайл. Всичко, което трябва да направите, е да качите вашите векторени CAD файлове и ще получите офертата си след няколко секунди.

Как се изчислява цената?

Нашата платформа изчислява вашата цена въз основа на параметри като време за рязане, материал, дебелина на материала, размер на детайла и други величини.

Има ли минимално количество в Лазер Мастър?

Не. Минималното количество на детайли, които можете да поръчате при нас е 1.

Падат ли цените при по-дълги срокове за доставка?

Да, когато ви предлагаме няколко прозореца за доставка за всяка поръчка при съответни условия. В такър случай колкото е по-късна избраната дата за доставка, толкова са по-ниски цените.

Има ли минимална стойност на поръчката?

Да, минималната стойност на поръчката е 100 лв. с вкючено ДДС.

Някакви въпроси?

Нашият екип е на ваше разположение