CAD услуги

Проектиране на детайли за лазерно рязане и огъване. С радост ще ви съдействаме при планирането, създаването и оптимизирането на вашата техническа документация.

CAD дизайн и поддръжка при проектиране на вашите компоненти

При закупуване на детайли и компоненти чрез Лазер Мастър са нужни векторни CAD файловете. За да направим процеса на поръчка възможно най-удобен за вас, ние предлагаме пълния набор от услуги, свързани с 2D и 3D чертане и изготвяне на техническа документация. Ако не разполагате с векторни файлове и се нуждаете от поддръжка при тяхното изготвяне, моля обърнете се към нашия технически екип.

Безплатно създаване на прости компоненти
Безплатно създаване на прости компоненти

Безплатно създаване на прости компоненти

При закупуване на детайли и компоненти чрез Лазер Мастър са нужни векторни CAD файловете. За да направим процеса на поръчка възможно най-удобен за вас, ние предлагаме онлайн генератор на стандарни части. Нашата услуга е безплатна и обхаща прости геометрии като кръг, правоъгълник, триъгълник, шайба, фланец, планка с отвори и др. форми.

Създаване на по-сложни лазерно изрязани и огънати детайли

Създаване на по-сложни лазерно изрязани и огънати детайли

Ако ни изпратите вашите изисквания, ние ще ви дадем моментална цена за вашия CAD дизайн. По този начин можете директно да прецените дали искате да възложите на Лазер Мастър проектирането на компонентите или искате сами да се научите да конструирате.

Създаване на лазерно изрязани и огънати детайли със свободни контури

Създаване на лазерно изрязани и огънати детайли със свободни контури

Независимо дали е технически необходимо или за декоративни цели: Преобразуването на негеометрично дефинирани форми (като изображения, чертежи или текст) в 2D изрязани контури понякога може да отнеме много време. Затова ще се радваме да създадем индивидуална оферта за вас.

Технически чертеж

Създаване на технически чертежи

В много случаи имате нужда от технически чертеж, за да можем ние да произвеждем точно според вашите желания. Ако се нуждаете от CAD файл и нямате подходящ технически чертеж в PDF формат, ние можем да го изготвим за вас.

Указания за създаване на вашите файлове